tisdag 13 augusti 2013

Vila och lite TV-tittande på friidrott ger energi

Idag blev det vila som jag kände behövdes efter 8 dagars träning. Toppning sker just nu för att försöka hamna bra till i Midnattsloppet på lördag. Förra årets lopp var riktigt roligt och jag hoppas att det blir så även i år! Lätt löpning fram till lördagkväll nu :)
Har blivit lite tävlande denna sommar som delvis var planerad, kanske hade jag velat haft Ett snabbt lopp i juli.
    Ser nu framåt på en del tävlingar under hösten här och hoppas att lite av vårens fina form kan finnas kvar. Ett par nya tävlingsskor är en del på vägen och hoppas att det kan ge en kick!

Nya tävlingsskor som förhoppningsvis håller fram till Berlin!

En del av uppladdningen är att titta på de idolerna på Friidrotts-VM i Moskva. Aregawi var ikväll solklar segrare i 1500m:s semin och sprang in på 4:05,66. Det blir spännande att se svenskan i finalen! På det manliga 800m var det som vanligt intressant och finalen vanns av Muhammed Amman från Etiopien.