tisdag 3 mars 2015

Hallå där kära bloggläsare !

Snart passerat 5000 besök här vilket är betydligt fler än vad jag vågat hoppas på.
Efter en tuff avslutning på året rent mentalt gick jag in i träningsvärlden och "köttade" under Januari, vilket blev min medicin. Med träningslägret i åtanke peppade det mig att få ihop bra med träningstimmar och mil januari och februari. Nu har det i rask takt blivit mars, ljusare och säsongen närmar sig med stormsteg :)

Sikte mot nya mål 2015

Okej, halsont och förkylnigssymtom är vanligt så här års. Gör här ett försök i att dämpa halsont och frossa som visat sig ikväll. Må det fungera inför den avgörande Bore Cup-finalen i Vallentuna på lördag 7 mars. Riven vitlök, saften ur ingefära och lite vatten.
Som synes även Ipren... (finns säkert andra märken på värktabletter med)  :)





Ingen fanatiker av horoskopet, men läser det ibland. Det stämmer ganska bra att energitjuvar tär på kraften som borde läggas på löparbanorna istället :)


Hoppas detta kan stämma då och att man "vågar" göra sig av med dessa tjuvar

    

Träffade en ödmjuk och god vän på tåget idag, Per Liv, som är en mycket bra löpare. Hela resan hem gick fort då vi pratade om årets planerade lopp, hur träningen gått under årets första dagar. Man blir pigg och glad när man pratar med vänner som ger energi. Bilden nedan är med Mounir Touzani, en god vän jag sprang med på Amsterdam marathon i höstas :)

Denna bild från Amsterdam 2014 med Mounir Touzani.



1 kommentar:

  1. Fint skrivet Anders! Är grymt imponerad av dina träningsresultat, du är och förblir en förebild när det gäller att "kötta" det är då ett som är sant :) Önskar all lycka till inför kommande säsong och krya på dig! Kram, Jika

    SvaraRadera